Kampanjat

Elonkierron joulupallo

Elonkierron oma joulupallo tuo ihanan kesän keskelle talvea. Se muistuttaa meitä huolehtimaan maatalousluonnon monimuotoisuudesta, jotta meillä riittää ruokaa talvellakin. Joulupallo on kestävä ja kaunis koriste, joka sopii jokaiseen joulukuuseen. Se on nopea neuloa vaikka iltapuhteena – ennen joulua ehdit neuloa vielä monta palloa!

Pallo on neulottu Novitan Nalle-langasta (värit valkoinen ja saniainen, 347) nro 2 sukkapuikoilla. Jos käsialasi on löysää, valitse ohuempi lanka ja puikot, jotta pallo pysyy kevyenä.

Monimuotoinen marraskuu 2022

Jos tuntuu, että syksyn pimeydessä on vaikeaa valita lautaselle tuoretta ja monimuotoista ruokaa, niin ei hätää: Elonkierron ja Jokioisten Marttojen Monimuotoinen marraskuu -kampanja auttaa! Kuukauden ajan esittelemme verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme helppoja tapoja, joilla pystyt valitsemaan lautasellesi sellaista ruokaa, joka tukee luonnon ja ruoantuotannon monimuotoisuuden säilymistä. Tältä sivulta löydät perustiedot kampanjasta. Kampanjan aikana julkaistuja reseptejä löydät reseptisivulta.

SuomiAreena 2022

Elonkierto kantaa kortensa kekoon vuoden 2022 SuomiAreenassa ja järjestää keskustelun, jossa haetaan ratkaisua suomalaisen ruokalautasen monipuolisuuden, ruokaturvan ja maapallon kestokyvyn varmistamiseen. Tervetuloa kuulolle 14.7. joko paikan päälle kesäiseen Poriin tai verkkolähetyksen kautta!

Skip to content