Tule mukaan tekemään Elonkierron joulupolkua

Arvoisat Jokioisten ja lähikuntien toimijat!

Elonkierron Joulupolku järjestetään nyt jo kolmannen kerran ja näin ollen voimme ehkä kutsua sitä jo perinteeksi. Joulupolun suosio ja palaute ovat olleet todella positiivista. Kutsummekin Teitä, Jokioisten ja lähiseudun aktiivisia yhdistyksiä, järjestöjä, yrittäjiä ja toimijoita rakentamaan taas kanssamme yhdessä Elonkierron joulupolkua ja esittämään hyvän joulun toivotuksenne kaikille alueemme asukkaille ja heidän joulunajan vierailleen.

Joulupolku avataan sunnuntaina 11.12. klo 15. Tuolloin Elonkierron makasiinilla tarjotaan mm. glögiä ja pipareita. Avaustapahtumaan olette myös kaikki taas tervetulleita paikanpäälle tuomaan tervehdyksenne kävijöille, mikäli se aikatauluihinne sopii. Joulupolun ylläpito jatkuu Elonkierron Ystävien toimesta aina loppiaiseen saakka.  

Ohessa myös joulupolun kohteiden kartta kuvaelmapaikan varaamista varten. Paikat menevät varausjärjestyksessä. Myös omia kuvaelmapaikkaehdotuksia otamme vastaan, jos koette teille jonkun muun polun varressa olevan kohdan tai muun toiminnan sopivammaksi. Joulupolun ilmoittautumiset miia.kuhanen@elonkierto.fi tai soittamalla  0505474729. Varaukset ja ilmoittautumiset 5.12. mennessä.

Sydämellisesti toivotamme Teidät tervetulleiksi mukaan osaltanne järjestämään tätä tapahtumaa.

Skip to content