Piipahda Elonkierron tiedetelttaan Forssan Kuninkuusraveilla

Forssan Pilvenmäen raviradalla ravataan suurtapahtuma Kuninkuusravit pe 29.-su 31.7. Myös Elonkierron maaseutu- ja kotieläinpuisto on vahvasti mukana seutukunnan suurimmassa tapahtumassa.

Elonkierron tiedeteltan löydät Pilvenmäeltä läheltä lasten aluetta ravinaisten makkarakioskin vierestä. Teltassa voi vierailla omatoimisesti tutustumassa Elonkiertoon ja testaamassa maaseututietämystään. Teltassa pääsee hieromaan aivonystyröitään visaisten tehtävien parissa.

Myös Elonkierron ”maskotti” Heluna-lehmä vierailee Kuninkuusraveissa yleisön joukossa kiertelemässä. Heluna päätyi ikuistetuksi myös Kuninkuusravien käsiohjelmaan.

Elonkierto on Kuninkuusravivieraille oiva käyntikohde, mikäli ravien seuraamiselta aikaa liikenee. Elonkierto on avoinna joka päivä kello 6-23. Makasiinikahvila palvelee viikonloppuisin lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 11-17. Tervetuloa tutustumaan Elonkiertoon ja sen eläimiin!

Heluna on päässyt Kuninkuusravien käsiohjelmaan Kunkku-maskotin kanssa.

Skip to content