Elonkierron kesäkausi huipentuu Elonkorjuutorilla

Elonkierrossa järjestetään lauantaina 10.9.2022 klo 12-16 jo perinteeksi muodostunut Elonkorjuutori. Torimyynnissä syksyn satoa ja lähiruokaa, käsitöitä, leivonnaisia, vohveleita, muurinpohjalettuja ja Elonkierron oman kasvimaan vihanneksista tehtyä sadonkorjuun minestronea ja meksikolaista wokkia. Lapsille talutusratsastusta ja kasvomaalausta, hamppulabyrintti sekä olkipomppis. Lapsille (yli 6 v.) myös ötökkäretki klo 12.30-14 (säävaraus).

Kannattaa myös kierrellä vielä eri kohteissa ihailemassa tuleentuneita viljalajilohkoja, rantapolun syystunnelmaa ym. Elonkierron eläimet ovat toripäivänä paikalla, mutta sen jälkeen puisto alkaa tyhjentyä eläimistä.

Elonkorjuutorille voi ilmoittautua myyjäksi Miia Kuhaselle, miia.kuhanen@elonkierto.fi / 050 547 4729. Toripaikan hinta on 10 euroa (ei sisällä telttaa, pöytää, sähköä tms.).

Elonkorjuutori on osa Lähiruokapäivää, jota vietetään 10.9. sadoissa maatila- ja maaseutukohteissa ympäri maan.

Skip to content