Tule myyjäksi Elonkorjuutorille

Elonkierrossa järjestetään lauantaina 10.9.2022 klo 12-16 jo perinteeksi muodostunut Elonkorjuutori. Torilla on paljon myytävää, herkuteltavaa ja oheisohjelmaa. Myynnissä on aiempina vuosina ollut muun muassa käsitöitä, leivonnaisia, vihanneksia ja juureksia, mehuja ja hilloja sekä hunajaa.

Elonkorjuutorille voi ilmoittautua myyjäksi Miia Kuhaselle, miia.kuhanen@elonkierto.fi / 050 547 4729. Toripaikan hinta on 10 euroa (ei sisällä telttaa, pöytää, sähköä tms.).

Ostosten teon lisäksi torilla voi viihtyä muun muassa olkipomppiksen, keppihevostelun ja kasvomaalausten parissa. Elonkierron makasiinikahvila palvelee tapahtuman ajan. Elonkierron eläimet ovat puistossa tapahtumapäivänä.

Elonkorjuutori on osa Lähiruokapäivää, jota vietetään 10.9. sadoissa maatila- ja maaseutukohteissa ympäri maan.

Elonkorjuutori päättää Elonkierron kesäkauden. Tapahtuman jälkeen puiston eläimet alkavat vähitellen siirtyä talvikoteihinsa.

Skip to content