Rekrytoimme: Elonkierto etsii hanketyöntekijää

Elonkierrossa on työpaikka avoinna. Puistoa ylläpitävä Elonkierron Ystävät ry hakee seutukunnan kulttuurista ja ekologista kehittämistä, ekoturismia ja perinnemaisema-arvoja kehittävään Leader-hankkeeseen hanketyöntekijää kokopäiväiseen työsuhteeseen ajalle heinäkuu 2022 – elokuu 2023 tai sopimuksen mukaan.

Hanketyötekijän tehtäviin kuuluu hankesuunnitelman mukainen kehittämistyö sisältäen kontaktiverkostojen rakentamisen, hankkeen ohjelmien toteutuksen temaattisella ja teknisellä tasolla, ohjausryhmätyön, vapaaehtoistyön tukemisen ja hyödyntämisen sekä hankkeeseen liittyvän viestinnän, markkinoinnin raportoinnin.

Odotamme henkilöltä vähintään AMK-tasoista soveltuvaa tutkintoa, näkemystä luonnonvarojen lukutaidon kehittämisestä, yhteiskehittämis- ja markkinointitaitoja, hankeviestinnällistä osaamista ja hyvää organisointikykyä.  Sujuva englanninkielen taito ja henkilöauton ajokortti katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan sähköpostilla Elonkierron Ystävät ry:n hallituksen puheenjohtaja Sirpa Kurpalle viimeistään 23.6.2022.

Lisätietoja: Sirpa Kurppa (sirpa.kurppa@outlook.com puh. 0401426506), Miia Kuhanen (miia.kuhanen@elonkierto.fi, p. 0505474729) ja Marketta Rinne (rinne.marketta@gmail.com, p. 050 5700 811).

Skip to content