Ötökkäsafari vie selkärangattomien maailmaan

Tervetuloa tutustumaan selkärangattomien ihmeelliseen maailmaan! Elonkierron ötökkäsafarilla tutustutaan lauantaina 18.6. klo 12 alkaen puiston kasvillisuudella eläviin hyönteisiin ja muihin selkärangattomiin. Osallistujat pääsevät näkemään otukset läheltä sekä kuulemaan niiden elintavoista ja merkityksestä luonnon monimuotoisuuden kannalta.

Ötökkäsafari starttaa Elonkierron makasiinilta klo 12. Safari kestää noin 1,5 tuntia, jonka jälkeen Elonkierron makasiinikahvilassa voi testata tietonsa ötököistä. Safarin oppaat päivystävät makasiinilla vastaamassa kysymyksiin.

Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä biologi Leena Luodon kanssa (Flowerpecker).

Tapahtuma on saanut rahoitusta hankkeesta, joka on saanut rahoitusta maaseuturahastosta Leader-ryhmä LounaPlussa ry:ltä.

Maaseuturahasto
Leader
Lounaplussa

Skip to content