Bongaa pääsiäismuna, opi pääsiäisen perinteistä – pääsiäispolku avaa Elonkierron kevään

Pääsiäistipuja ja muita koristeita heinäpaalin päällä.

Elonkierron kevätkausi käynnistyy toden teolla pääsiäisen koittaessa. Viime vuonna suuren suosion saanut omatoiminen pääsiäispolku kootaan jälleen viihdyttämään puiston kävijöitä. Yhteistyössä paikkakunnan yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa toteutettu polku avautuu pääsiäistä edeltävänä keskiviikkona 13.4. ja on avoinna viikon, pääsiäisen jälkeiseen keskiviikkoon 20.4.

Elonkierron reitin varrella on pääsiäispolun aikana pääsiäisaiheista nähtävää ja koettavaa. Pääsiäisaiheisten koristeiden, asetelmien ja rakennelmien lisäksi polun varrella pääsee muun muassa tutustumaan pääsiäisen perinteisiin, katsomaan vanhoja pääsiäiskortteja ja lukemaan pääsiäisaiheisia runoja.

Koko polun matkalla kannattaa olla silmä tarkkana, sillä reitin varrelle on ripustettu värikkäitä pääsiäismunia bongattavaksi. Päiväkotilasten koristeita löytyy kasvihuoneesta ja ihka oikea pääsiäisnoitakin päivystää polulla.

Skip to content