Elonkorjuutori Elonkierrossa 6.9.2020

Elonkierrossa järjestetään sunnuntaina 6.9.2020 klo 12-17 Elonkorjuutori.

Tervetuloa aistimaan syksyn tunnelmaa Elonkiertoon ja tekemään hankintoja paikallisilta ruoantuottajilta ja käsityöläisiltä! Puiston väljyydessä pystymme hyvin pitämään turvavälit. Varaudu käteisellä!

Ohjelmassa mm.

  • Kahvio, traktoriajelua, olkipomppis, hamppulabyrintti ym.
  • Tietoiskut Elonkierron kuulumisista klo 12:30 ja 14:30
  • Lampaiden paimennusnäytökset klo 13:00 ja 15:00
  • Makasiinissa esillä tarinat ruokajärjestelmän kestävyydestä

Elonkierto on maatalouden esittelypuistona mitä idyllisin paikka järjestää Elonkorjuutori. Alue on niin paikallisille ihmisille kuin monille ohikulkijoillekin tuttu vierailukohde. Näin poikkeusolojen aikaan laaja alueemme mahdollistaa myös turvallisen ympäristön niin torikauppiaille kuin asiakkaille.

Toripaikan hinta on 10 € (ei sisällä sähköä tai telttaa). Torin järjestäminen edellyttää, että saamme tarvittavan määrän ilmoittautuneita myyjiä, joten varaathan paikkasi 10.8.2020 mennessä miia.kuhanen@elonkierto.fi tai p. 0505474729.

Skip to content