Vuosi täynnä toimintaa ja 100 jäsenen raja ylitetty

Elonkierron Ystävät ry on vuoden ikäinen hyperaktiivinen yhdistys, joka on juuri ylittänyt 100 jäsenen rajan! Tervetuloa mukaan Elonkierron Ystäväksi olit sitten järjestöjyrä, innokas rikkaruohojen kitkijä, puistossa lenkkeilevä koiranomistaja, lapsiperhe tai kuka tahansa, joka haluaa jäsenyydellään osoittaa tukea Elonkierron säilyttämiselle ja kehittämiselle. Jäsenyys ei siis velvoita aktiiviseen osallistumiseen, mutta tarjoaa siihen oivallisen mahdollisuuden.

Jäsenmaksu on 20€ vuodessa. Jäseneksi voi liittyä kätevästi täyttämällä lomakkeen kotisivuillamme.

Elonkierto on Jokioisilla sijaitseva esittelypuisto, joka kertoo luonnonvaroista ja tukee niiden ymmärryksen kehittymistä kaikkia aisteja apuna käyttäen.

Puisto on avoinna kesäaikaan joka päivä ja sinne on vapaa pääsy. Lehmät, hevoset, lampaat, vuohet ja kanat ovat puistossa kesäkuun alusta syyskuun puoleen väliin. Viljat, muut ruokakasvit, yrtit, ja kukoistavat ja ruoantuotanto tulee kävijälle konkreettiseksi. Myös viljelyn ympäristövaikutuksia ja ilmastonmuutosta esitellään havainnollisesti.

Elonkierrossa järjestetään monenlaisia tapahtumia kuten teemailtoja, erilaisia näyttelyitä ja lapsille luontokerho. Puisto sopii myös erinomaisesti omaehtoiseen tutustumiseen, lenkkeilyyn ja retkeilyyn. Kesäaikaan puistossa toimii kahvio.

Skip to content