Elonkierron jouluinen polku 12.-20.12.2020

Elonkiertoon avautuu yhteistyössä paikallisten järjestöjen kanssa koottu jouluinen polku. Polkuun voi käydä tutustumassa ja sitä kiertämässä 12.-20.12.2020 välisenä aikana. Erilaiset jouluteemaiset kuvaelmat ja koristeet on aseteltu Elonkierron kiertävän reitin varrelle.

Avaamme myös koirien pop-up koirapuiston tuon viikon ajaksi Elonkierron vuohiaitauksiin (pienten sekä isojen puoli). Koirapuistoon kaikki ovat tervetulleita, kunhan noudattaa puiston ohjeita sekä kerää kakkakasat pois. Koirapuisto on nimenomaan pop-up puisto eli ei vastaa tarkoitukseen varta vasten rakennettua aitausta, joka on syytä huomioida koiria siellä ulkoilutettaessa mm. etuosan aidat eivät ole yhtä korkeat kuin sivuilla olevat. Tarkemmat koirapuiston ohjeet löytyvät vuohiaitauksen porteilta, kun puisto aukeaa 12.12.2020.

Suunnitellun Elonkierron joulutapahtuman 12.12.2020 joudumme perumaan Korona-tilanteesta johtuen, mutta polku ja koirapuisto tullaan toteuttamaan. Informoimme näistä vielä lähempänä tarkemmin facebook-sivuillamme, joten kannattaa seurata facebookia.

Skip to content