Mansikissa kannettiin huolta Elonkierron tulevaisuudesta

Lasten maatalousnäyttely Mansikki oli taas huikea kokemus! Mansikki tarjosi mahdollisuuden pohtia ja ideoida Elonkierron tulevaisuutta. Mansikkivieraat saivat kerätä Elonkierron kehittämisideoitaan keltaisille lapuille.

Lavapuheissa esitettiin myös tietona että Elonkierron Ystävät olisivat puistosta vastuussa ensi vuonna. Asiaa ei kuitenkaan ole vielä ratkaistu, vaan sitä työstetään aktiivisesti syksyn aikana. Toivotaan joka tapauksessa että hyvä ratkaisu Elonkierron ja sitä kautta Mansikinkin tulevaisuudelle löytyy.

Tapahtumassa puheenjohtajamme Outi Vesakoski (oik.) tapasi Luken ylijohtaja Johanna Buchertin, Jokioisten kunnanjohtaja Jarmo Määtän ja Luken tiimipäällikkö Ilkka Sipilän
Marketta Rinne Elonkierron pisteellä.
Skip to content