Teemailta 20.8.2019 – Hevonen ja luonto liikuttaa

Miksi hevoset ovat tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille? Teemakierroksella kerrotaan ihmisen ja eläimen välisestä vuorovaikutuksesta sekä esitellään eläinavusteista toimintaa, etenkin lasten ja nuorten parissa. Teemaillassa tutustutaan myös hevosen tapaan viestiä ihmisen kanssa ja alan kouluttautumismahdollisuuksiin.

Asiantuntijoina tutkija Anja Yli-Viikari Lukesta ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Anu Virtanen Anun Arkista sekä hevosavusteisen koulutuksen kurssinjohtaja Leena Kalalahti Hevosopistolta.

Kierroksen päätteeksi mahdollisuus talutusratsastukseen säävarauksella.

Ohjelman toteutuksessa mukana Hevostellen – hevonen ja luonto liikuttaa -hanke.

Tapahtuma Facebookissa

Skip to content