Persiljaiset lihapullat

Resepti perustuu Elonkierron kasvimaan satoon.


Elonkierron persiljaiset lihapullat

  • 350 g porsaan jauhelihaa
  • 0,75 dl korppujauhoja
  • 0,5 dl maitoa, kevytkermaa tai kasvipohjaista valmistetta
  • 1 dl vettä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suola
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 1 tl paprikaa
  • 2-3 rkl hienonnettua persiljaa

Sekoita korppujauhot ja neste isossa kulhossa. Anna seistä 5-10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli hyvin hienoksi. Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, muna, mausteet ja jauheliha. Sekoita taikina tasaiseksi puukauhalla. Leivo märällä työlaudalla tanko. Jaa se yhtä suuriin osiin ja pyöritä pyöryköiksi märillä käsillä. Paista uunin yläosassa 225 asteessa noin 12-15 minuuttia.

Skip to content