Pääsiäispolku Elonkierrossa 1.-10.4. – tapahtuma la 1.4. klo 14-17

Pääsiäistipuja ja muita koristeita heinäpaalin päällä.

Virittäydytään pääsiäistunnelmaan lauantaina 1.4. klo 14 – 17!

Tänä vuonna pääsiäispolku sijoittuu Elonkierron savusaunan ympäristöön. Polku kiertelee kartanonpuistosta Willebrandin haudan kautta savusaunalle ja laavulle. Lauantai-iltapäivällä 1.4. klo 14 – 17 paikalla pääsiäismummo patoineen, tikkupullan paistoa laavulla, pääsiäisaskartelua, kasvomaalausta, ohjattuja leikkejä ym.

Mukana Jokioisten varhaiskasvatus, Jokioisten MLL, Jokioisten päivähoidon vanhempainyhdistys ja Jokioisten seurakunta. Tässä hyvä mahdollisuus testata myös virpomisasusi 😊 Omia virpomisvitsoja ja muita pääsiäiskoristeita voi kiinnittää pääportin läheisyydessä olevan kanakopin verkkoon muita pääsiäisen ajan kävijöitä ilahduttamaan.

Skip to content