Haemme harjoittelijoita kesäkaudelle 2022

Elonkierto on n. 20 ha suuruinen luonnonvarojen ja biotalouden esittelypuisto, jossa on esillä monipuolisesti erilaisia luontotyyppejä, viljelydemonstraatioita, kotieläimiä ja kahvila + opastuskeskus. Puiston on perustanut v. 1998 Luonnonvarakeskus Luke (silloinen MTT) ja sen vetovastuusta v. 2020 alusta on vastannut Elonkierron Ystävät ry.

Tarjoamme kesäkaudella 2022 tehtäviä eri alojen harjoittelijoille: maatalous, metsä, puutarha, ympäristö, elintarvike, viestintä. Elonkierrossa työnkuva on mahdollista rakentaa hyvinkin monipuoliseksi, mikäli kiinnostuksesi ja koulutuksen sisältövaatimukset sen mahdollistavat.

Pyydämme lähettämään hakemukset 15.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen miia.kuhanen@elonkierto.fi. Sisällytä hakemukseen kuvaus osaamisestasi, työssäoppimisjakson sisältövaatimukset ja kesto, palkkatoivomus / tieto palkattomuudesta ja omat perustelusi, miksi haluaisit tulla työskentelemään Elonkierrossa.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Miia Kuhanen p. 050 547 4729, Elonkierron Ystävät ry:n puheenjohtaja Sirpa Kurppa, p. 040 142 6506 / sirpa.kurppa@outlook.com

Skip to content