”Elonvoimaa” – hyvän mielen luontokävely

Ohjattu luontokävely Elonkierrossa on virkistävä elämys, joka sopii kaikille. Rauhallisen luontokävelyn aikana tehdään helppoja harjoituksia ja syvennytään luontoon kaikilla aisteilla samalla rentoutuen ja palautuen. Tunnistamme viherympäristöstä voimavaroja hyvään mieleen ja luonnon hyvinvointivaikutuksia.

Virkistävä luontokävely sopii lähes jokaiseen vuodenaikaan. Kävely vie elvyttävien luontokokemusten äärelle jokivarren metsäpolulla ja viljelylaakson peltoaukean reunamilla.

Luontokävely tehdään rauhalliseen tahtiin pysähdellen harjoitusten ja luonnon ihailun ajaksi. Kävely tapahtuu osin helppokulkuisella sorastetulla polulla ja osin epätasaisemmalla metsä- ja rantapolulla. Reitti voidaan suunnitella asiakasryhmän tarpeiden mukaan. Mukana saa pitää myös apuvälineitä, kuten kävelysauvoja.

Ohjattu luontokävely on kestoltaan 1-2 tunnin mittainen. Sen jälkeen voi
halutessaan jäädä Elonkierron laavulle eväille. Ihanteellinen ryhmäkoko luontokävelylle on 8-15 henkilöä. Isommat ryhmät jaetaan niin, että toinen puoli tutustuu Elonkiertoon ja sen eläimiin omatoimisesti ohjauksen ajan.

Ohjaajana toimii MetsäAnna. Hän on kouluttautunut green care osaaja ”luonnon hyvinvointivaikutusten asiantuntijana” sekä metsämieliohjaajana.

Ohjauksen perushinta on 300 euroa / ryhmä (max. 15 hlöä) (sis. arvonlisäveron). Suurempien ryhmien hinnoittelusta sovitaan erikseen.

Tilaukset MetsäAnna, puh. 0505360203 tai sähköpostilla anna@metsaanna.fi

Skip to content