Tule mukaan rakentamaan syötävää metsäpuutarhaa

Elonkiertoon kanakopin taakse perustetaan tänä keväänä syötävä metsäpuutarha! Perustamistalkoot järjestetään neljänä peräkkäisenä tiistaina 7.5., 14.5., 21.5. sekä 28.5.2024 klo 18-20. 🍏🍓🫐

Tässä on oiva tilaisuus tulla talkoilemaan sinulle sopivina päivinä ja tulla hakemaan oppia omaan puutarhaan. Mukaan tarvitset iloisen mielen lisäksi kumisaappaat, puutarhahanskat, mielellään myös lapion ja pienen puutarhalapion. Kahvia tarjolla talkoilijoille! ☕

Talkoissa opit havainnoimaan luontoa, kasveja ja maaperää, jotta pystyt tekemään hyviä puu-, pensas- ja perennavalintoja omaan puutarhaasi. Aloitamme maaston perustustöillä ja jatkamme istutuksilla. Samalla keskustellaan metsäpuutarhan tarpeista, katteen käytöstä, rikkaruohojen kitkemisestä, kastelusta, lannoituksesta sekä eri vuodenaikojen toimenpiteistä.

Lämpimästi tervetuloa! Laitetaan kädet multaan yhdessä, Elonkierron ja kävijöiden hyväksi. 

Skip to content