Elonkierto on mukana Avoimet maatilat -tapahtumassa

Lauantaina 9. heinäkuuta vietetään Avoimet maatilat -tapahtumaa, jossa myös Elonkierto on mukana. Elonkierrossa on mahdollisuus osallistua opastetuille, noin tunnin mittaisille kierroksille. Kierrokset alkavat Elonkierron parkkipaikalta klo 12 ja 14 ja päättyvät makasiinille. Makasiinissa palvelee Elonkierron tälle kesälle uudistettu makasiinikahvila. Kahvila on auki klo 10-19.

Elonkierroksella ja makasiinissa on monenlaista koettavaa kaikille aisteille: kasveja, kotieläimiä, taidetta ja puuhaa. Puistoon voi tutustua myös omatoimisesti. Puisto on avoinna päivittäin klo 6-23 ja on oivat kotimaan matkailukohde.

Avoimet maatilat -tapahtumassa on tänä vuonna mukana yhteensä 53 kohdetta eri puolilla Kanta- ja Päijät-Hämettä. Vierailukohteita on mm. marjatiloista nautatiloihin, olutpanimoista sympaattisiin maalaiskahviloihin, jopa laamoja ja alpakoita voit tavata.

Muita avoimia maatilakohteita voit etsiä täältä.

Skip to content