Taideyhdistys itu tuo teokset esille elonkiertoon

Taideyhdistys Itu avaa kesän näyttelykauden Elonkierrossa sunnuntaina 29. toukokuuta. Tuolloin Elonkierrossa vietetään ’Idunkierto – Kylvö – Kasvu – Korjuu’ -ulkoilmanäyttelyn avajaisia. Kello 13 käynnistyvässä tapahtumassa on ohjelmassa taidekävely, jonka aikana taiteilijat esittelevät Elonkiertoon sijoitetut teoksensa.

Näyttelyn aikana Itu järjestää Elonkierrossa ohjelmaa, johon yleisö pääsee osallistumaan. 10.6., 10.7. ja 10.8. Satu Karhumaa rakentaa jättikokoisia himmeleitä Elonkierron makasiinin kattoon. 10. heinäkuuta vietetään myös kuvataiteen päivää, jolloin Pirkko Siivonen-Takku vetää Elonkierrossa maalaustapahtumaa.

Taideyhdistys Itu ja Elonkierron Ystävät ry toivottavat Elonkierron kävijät lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan näyttelyyn ja tapahtumiin. Näyttely on avoinna 31.8. asti.

Skip to content