Elonkierron elämyksellinen joulupolku avautuu 12. joulukuuta

Elonkierron joulupolku tuo tarjolle hyvinvointia, talvista liikuntaa, yhteistä tekemistä perheen ja ystävien kesken sekä ennen kaikkea hyvää joulumieltä. Polku avautuu sunnuntaina 12.12.2021 klo 15 ja on avoinna loppiaiseen asti.

Joulupolku tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille ja kokoisille kävijöille, ja myös koirat ovat tervetulleita. Viime vuoden hyvien kokemusten ja kävijäpalautteen ansiosta joulupolku rakennetaan tänä vuonna jälleen Elonkierron Ystävien ja parinkymmenen seutukunnallisen yhdistyksen voimin Elonkierron reitin varrelle.

Polun varrelta voi muun muassa etsiä tonttulakkeja, ja vuohiaitaukseen avataan pop up -koirapuisto tapahtuman ajaksi. Avajaissunnuntaina 12.12. klo 15 alkaen parkkipaikalla on tarjolla glögiä ja Maa- ja Kotitalousseuran leipomia pipareita niin kauan kuin tarjottavaa riittää.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Elonkierron elämykselliselle joulupolulle! Pimeys ja talviset olosuhteet ovat osa elämystä, joten pukeudu sään mukaisesti. Selkeällä säällä kuutamo valaisee reittiä iltaisin, mutta liukkauden varalta mukaan kannattaa varata myös tasku- tai otsalamppu.

Tulethan joulupolulle vain terveenä ja muista turvavälit! Seuraamme tarkasti Covid19-pandemiasta johtuvia alueellisia rajoituksia ja ilmoitamme mahdollisista avajaistapahtuman muutoksista Elonkierron verkkosivulla ja Facebook-sivulla.

Skip to content