SIIRRETTY: Jesy kävelyttää koiria ja ihmisiä Elonkierrossa 1.9.

HUOM! Koirakävely SIIRRETTY huonon sään vuoksi viikolla eteenpäin!

Tuo itsesi ja koirasi Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen, Elonkierron ja Lemmikkitarvikeliike DogFeelGoodin yhteiselle koiralenkille keskiviikkona 1.9.2021 (alun perin suunniteltu 25.8. peruttu sääolojen vuoksi)! Noin tunnin mittaiselle lenkille lähdetään Makasiinilta klo 18. Lenkin aikana Elonkierron Ystävien edustaja esittelee puistoa. DogFeelGood tarjoaa jokaiselle osallistuvalle koiralle hampaita hoitavan puruluun ja Jesy tarjoaa lenkkeilijöille mehua.

Lenkkeilemällä on lisäksi mahdollista tehdä hyvää: DogFeelGood lahjoittaa jokaista kävelijää kohti laatikollisen Monsterkissanhiekkaa löytöeläinkoti Käpälämäkeen!

Tervetuloa lenkkeilemään Elonkiertoon!

Skip to content