Perustamiskokouksen antia

Yhdistyksen perustamiskokous pidettiin eilen 4. kesäkuuta 29 läsnäolijan voimin. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Outi Vesakoski. Perustamiskirjan allekirjoitukset on saatu ja suurpöhinä alkaa.

Kokouksen alkuun Sirpa Kurppa esitteli Elonkierron taustaa ja aikaisempia puistoon liittyviä hankkeita ja laajan skaalan ajatusta siitä, mitä yhdistys voisi tehdä. Erittäin oleellisen jatkopuheenvuoron piti Juha Pirkkamaa kertoen 10 vuotta sitten tehdyistä Elonkierron toimintasuunnitelmista. Yleisö osallistui ansiokkaasti sääntöjen läpikäymiseen – selvästi Elonkierron ystävien jäsenet eivät ole ekaa kertaa pappia kyydissä mitä järjestötoimintaan tulee. Tämä lupaa hyvää.

Hallitukseen ja varalle kysytyt ihmiset esiteltiin ja keskusteltiin siitä, että yritysten edustuksen pitäisi näkyä myös. Yleisöstä tuli tähän ehdotuskin. Ajatus hallituksen ja varajäsenten kokoamisessa on ollut se, että ryhmässä olisi proaktiivisia ihmisiä laajalta kentältä. Elonkierron käyttömahdollisuudet ovat moninaiset, ja kaikkien näiden 16 ihmisen osaamista ja kontakteja ja aikaa tarvitaan.

Paikalla olijoilta kysyttiin ehdotuksia Elonkierron tulevaisuuteen sekä halukkuutta omaan osallistumiseen. Tulossa on varmasti monta työryhmää, ja jokaiselle löytyy varmasti oman mukavuusalueen sisällä olevaa hommaa: Toiminnan suunnittelua ja toteuttamista, hankkkeiden tekoa ja rahan hakua, tiedottamista, kädet mullassa -talkoilua ym.

Skip to content