Vuokrattavat tilat ja palvelut

Elonkierron savusauna

Perinteikäs ja tunnelmallinen savusauna tarjoaa pehmeät löylyt ja kokemuksellisen maalaiselämyksen Elonkierron jokivarren tuntumassa. Savusauna on vuokrattavissa ympäri vuoden. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan maksimissaan 10 henkilöä ja tuvan puolella on mukava nautiskella pirttipöydän ääressä virvokkeita.

Pukuhuoneena toimii saunan tupa, naisille ja miehille ei ole erillisiä tiloja. Oma pyyhe mukaan. Saunalle ei tule sähköä. Peseytyminen tapahtuu myös vanhanajan malliin ilman suihkua ja juoksevaa vettä. Saunan pihapiirissä on kuivakäymälä sekä Elonkierron parkkipaikan tuntumassa vesivessat. Huomioithan, että saunatilat ja kulku saunalle eivät ole esteettömiä.

Kesäaikaan saunan vuokra virvokkeineen maksaa 350€ / kerta (kesto n. 3 tuntia). Tilavaraukset vähintään 7 vrk ennen toivottua ajankohtaa.

Elonkierron makasiini

Makasiinia on mahdollista vuokrata erilaisiin yksityis- ja tapahtumatilaisuuksiin kesäaikaan 1.6.- 15.9. Tilavuokrauksissa tulee kuitenkin huomioida makasiinikahvion aukioloajat. Makasiinin asiakaspöydät ja takaosa on mahdollista eristää, mutta etuosan kahvion edusta palvelee asiakkaita normaalisti aukioloaikoina. Tilaan on myös mahdollista tuoda omat tarjottavat tai tilata ne pitopalvelusta. Kahviotuotteita voi tilata Elonkierron kahviosta etukäteen.

Makasiinin vuokra on 250€ / päivä.

Opastetut kierrokset Elonkierrossa

Puistoon voi tilata opastettuja kierroksia eri kokoisille ryhmille. Kierrokset räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti ja hinta määräytyy myös ryhmän koon, kierroksen keston ja sisällön mukaan (mm. tarjoilut). Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan sopiva opastettu kierros!

Virkistyspäivät yrityksille

Elonkierto on erinomainen paikka järjestää luonnonläheinen virkistyspäivä henkilöstölle tai yhteisölle. Päivä voi sisältää esim. opastetun tutustumisen puistoon ja sen metsäalueisiin tai vaikka puistossa laiduntaviin eläinlajeihin. Puisto sopii loistavasti kokousten ja palaverien pitämiseen vaikka kävelykokouksena tai makasiinin tiloja hyödyntäen. Virkistyspäivän yhteyteen on mahdollista tilata hyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia (esim. metsäaiheisia luontokävelyitä, luonnon monimuotoisuuteen, omavaraiseen ja kestävään ruuantuotantoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä luentoja).

Skip to content